Regisztráció / Belépés
Termékeink

Szivacsról

A poliuretán habok mindennapi életünk talán legszélesebb körben használt termékei. Az autógyártástól az ágybetétekig, a bútoripartól a hangszigetelésig bezárólag a legtöbbet és legjobban használható terméke a modern iparnak. 
 
Cégünk közel 15 éve forgalmaz elsősorban komfort habokat, amelyeket kárpitosipari felhasználásra, ülő és fekvő bútorokba valamint ágybetétnek, matracoknak ajánlunk. Nagy tapasztalatot szereztünk a szivacs vágása és különböző anyagokkal való bevonása területén. 
 
Szivacsainkat alapvetően 3 sűrűségben tartjuk raktáron, ez a 3 sűrűség tapasztalataink alapján nagyjából lefedi az igényeket. Természetesen egyéb sűrűségek beszerzésére is van lehetőség a felmerülő igények szerint. Mindhárom szivacsfajta viszonylag kemény, de komfortos minőséget jelent, szivacsainkat elsősorban a használat szerint ajánljuk vevőinknek. 
 
N2538 Közepes sűrűség. Alap minőség, a legszélesebb körben használt sűrűség. Alkalmas ágybetétnek 70-80kg.-ig, gyerekmatracnak, kerti szivacsoknak, járókába, vendégágynak, szivacspárnába. 
 
N3240 Magasabb sűrűség. Nagyobb sűrűségű, de rugalmasabb, komfortosabb szivacs, amely kiváló ágybetétnek, de bútorba is ajánljuk. 
 
N4050 Nagy sűrűség. Ágybetétnek a kemény felületet kedvelőknek, de ülő és fekvőbútorba is kiváló. 
 
A szivacs ágybetétek esetében ajánlják a rácsra helyezést, de teli lapra (pozdorja vagy osb is megfelel a célnak) is tehetjük a szivacsot. Mindkét esetben fontos, hogy időnként forgassuk meg a szivacs ágybetétet, ez nagyban hosszabbíthatja annak élettartamát. A szivacs gyári hossza minden esetben 200 cm, de lehetőség van hosszabb szivacs rendelésére is. A 200cm-nél hosszabb és 180cm-nél szélesebb szivacsot ragasztással tudjuk szállítani (pl.200x200 cm). A ragasztás habragasztóval történik, a szivacs minőségét nem befolyásolja. 
 
Reméljük, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal elégedett lesz! 
 
Szivacsfutár Webáruház