Regisztráció / Belépés
Termékeink

ÁSZF

Köszönjük,hogy megkeresett minket! Lakástextil tevékenységünk mellett cégünk,a TABÁNKER Bt. évek óta készít és forgalmaz textillel bevont és natur szivacs termékeket. Az általunk forgalmazott natur (huzat nélküli ) szivacs nagy része állandóan készleten van. Ez nem vonatkozik a huzattal, textillel bevont termékekre. Ezek a termékek a variációk nagy száma miatt nincsenek raktáron,hanem azokat varrodánk általában pár nap átfutással tudja legyártani . A textilek közül a pamut anyagokat varrás előtt természetesen forró vízben beavatjuk,amely megakadályozza az anyag későbbi összehúzódását. 
 
1. A vásárlás menete
A kis vagy közepes méreteket a ?Szivacs méretre? menűpontban rendelheti meg (pl. ülőpárna,stb.).A nagy ,ágybetét méreteket a ?Felnőtt matrac?menűpontban találja ,a méreteket 10cm-enként adtuk meg szélesség tekintetében .Köztes méret esetén a nagyobb méret ára számít. Webáruházunkban natur és huzattal ellátott szivacsokat rendelhet .A 200cm-nél hosszabb és 180cm-nél szélesebb szivacsot ragasztással tudjuk szállítani(pl.200x200 cm). A ragasztás habragasztóval történik, a szivacs minőségét nem befolyásolja. A textileket és egyéb termékeinket a megadott módon rendelheti meg. 
 
2. Szerződő felek
A www. szivacsfutar.hu webcímen történő megrendeléssel a jelen megállapodásban foglalt feltételekkel szerződés jön létre a TABÁNKER Bt. mint eladó és a rendelést leadó személy,mint vásárló között,amelyet a vásárló magára nézve kötelezőnek ismer el. 
 
3. Jognyilatkozat
A Tabánker Bt. a honlap tekintetében a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló hatályos rendelkezések szerint jár el. A Tabánker Bt. kizárólag olyan adatokat gyűjt, amelyeket a honlap látogatói önkéntesen adnak meg. Néhány későbbi szolgáltatás (pl. hírlevél, katalógusküldés) teljesítéséhez ugyanakkor szükséges lehet a személyes adatok megadása és rögzítése. Az adatok csak addig kerülnek tárolásra, ameddig az adott cél eléréséhez ez szükséges. Az érintett bármikor jogosult rögzített adatainak javítását vagy törlését kérni. A Tabánker Bt. megtett és megtesz minden olyan intézkedést, amely a személyes adatok kezelésének és tárolásának védelme érdekében, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás vagy törlés, illetőleg sérülés vagy a megsemmisülés ellen szükséges. A Tabánker Bt. nem ad át személyes információt harmadik személy részére az érintett előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, kivéve, ha törvény másként rendelkezik. A honlapok megfelelő kezelése érdekében a nevek feljegyzése nélkül tárolásra kerülhetnek bizonyos információk, és osztályozásra kerülhetnek a felhasználók, például a domain vagy a böngésző típusa alapján. Az ilyen statisztikák összesítve a honlap fenntartásáért felelős munkatársakhoz kerülnek. Ezzel biztosítható, hogy a honlap a leghatékonyabb szolgáltatást nyújtsa. A honlapon található adatok tájékoztató jellegűek, a termékek árának, műszaki tartalmának előzetes értesítés nélküli megváltoztatási jogát fenntartjuk. Esetleges kép, szöveg hibákért felelősséget nem vállalunk. Az oldalainkon megjelenő fotók, szövegek, emblémák, védjegyek a szerzői jog védelme alatt állnak, ezért azok másolása, felhasználása csak a Tabánker Bt. előzetes engedélyével jogszerű. 
 
4. A vásárlástól való elállás joga
A vevő jogosult a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Erre vonatkozó szándékáról azonban a lehető leggyorsabban értesítenie kell az eladót. A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül is elállhat a vásárlástól, amennyiben: erre vonatkozó szándékát írásban az eladó felé jelezte ; 
a terméket ép, sérülésmentes gyári csomagolásban szolgáltatja vissza , és visszaszolgáltatásra kerülnek az eladó és a gyártó által kiállított okmányok. Eladó köteles a visszaszolgáltatott áru vevő által kifizetett vételárát haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő harminc naptári napon belül visszatéríteni. Az eladóhoz történő visszaszállítás költségeit a megrendelőnek kell viselnie.